013 - 536 65 55info@kzoadvocaten.nl

ONDERNEMINGSRECHT

Home > Specialisaties > Alle specialisaties > Ondernemingsrecht

MIJN VENNOOT WORDT ZIEK. WAT KAN IK DOEN OM HET BEDRIJF VOORT TE ZETTEN?

Als ondernemer werk je dagelijks met contracten, afspraken en overeenkomsten. Toch kunnen er situaties ontstaan waar je onderling niet meer uit komt. Geschillen over de bedrijfsvoering, onenigheid tussen vennoten of conflicten over het winstaandeel bijvoorbeeld.
Een ondernemingsrecht advocaat biedt dan uitkomst. Preventief, om erger te voorkomen of om tot een goede oplossing te komen. En dat geeft rust en zekerheid.

IN WELKE SITUATIES HEB JE TE MAKEN MET ONDERNEMINGSRECHT?

Ondernemingsrecht is een verzamelnaam voor diverse rechtsgebieden, die te maken hebben met de rechtspositie van je onderneming.

contract signing

CONTRACTENRECHT

Contracten sluit je bijna dagelijks. Van een eenvoudige aankoop tot een huurovereenkomst of arbeidscontract. Ook binnen je bedrijfsvoering werk je constant met contracten, zowel intern als extern. Veel zakelijke geschillen ontstaan als afspraken achteraf onduidelijk blijken of afspraken zelfs helemaal niet in het contract staan.
laptop data analytics

INCASSORECHT

Onbetaalde rekeningen. Veel ondernemers hebben ermee te maken. KZO|O13 Advocaten wijst je de weg bij betalingsproblemen wanneer jouw facturen niet worden betaald.

 

architectural building

INTELLECTUEEL EIGENDOMSRECHT

Het auteursrecht, merkenrecht of octrooirecht vallen onder intellectueel eigendom. Dat betekent dat jouw idee, ontwerp, beeld of tekst jouw eigendom is en niet zonder meer door derden gebruikt mag worden. Zo bescherm je je creatieve prestaties.

KENNISPAGINA

Op onze kennispagina’s vind je een korte omschrijving van veelgebruikte begrippen in onze teksten. Deze begrippen gebruiken wij ook vaak in onze nieuwsberichten. Onze nieuwsberichten kun je vinden onder ‘nieuws’.

STEL EEN VRAAG AAN EEN ADVOCAAT

advocaat tilburg

Spoorlaan 460
Postbus 9150
5000 HD Tilburg

T 013 - 536 65 55
F 013 - 536 84 20
E info@kzoadvocaten.nl

Social media

Je kunt ons ook volgen op de normale social media kanalen:

echtscheidingsadvocaat

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.