013 - 536 65 55 info@kzoadvocaten.nl

KERNWAARDEN

Home > Over ons > Kernwaarden

Onze Kernwaarden

KZO|O13 Advocaten streeft er naar een van de leidende advocatenkantoren in het ‘O13’-gebied te zijn.

Kernwaarden van ons advocatenkantoor en onze advocaten zijn:

  • betrokkenheid (behulpzaam, samenwerken);
  • professionaliteit (integriteit, kwaliteit);
  • daadkracht (moed, enthousiasme, pragmatisch).

Waar staan wij voor

 

Betrokkenheid

KZO|O13 Advocaten laat onder meer betrokkenheid zien door klantgedrevenheid en door als een van de weinige kantoren ook zaken te behartigen voor mensen die geen advocaat kunnen betalen (toevoegingen). Een zaak doen wij vervolgens samen met jou. Maatschappelijke betrokkenheid tonen we door ons op verschillende manieren in te zetten voor Tilburg.

Professionaliteit

Van elke advocaat mag een professionele houding worden verwacht. Om hoge kwaliteit te kunnen bieden, kiest KZO|O13 Advocaten er voor niet alle rechtsgebieden te doen, maar te specialiseren op vier vlakken: arbeidsrecht, ondernemingsrecht, familie- en erfrecht en mediation. Daarin willen we dan ook écht specialist zijn.

Z

Daadkracht

Voortvarendheid, doen wat je zegt en staan voor je zaak, ook al is dat een afwijkend standpunt. KZO|O13 Advocaten kiest ervoor om het juridische gelijk en een praktische oplossing in balans te houden.

Maatschappelijk Betrokkenheid

KZO|O13 en Maatschappelijke betrokkenheid

Een van de kernwaarden van ons advocatenkantoor is betrokkenheid. Dat is niet alleen betrokkenheid bij de cliënt, maar ook bij Tilburg en de Tilburgse samenleving. Wij ondersteunen een aantal initiatieven vanuit de gedachte van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat betekent voor ons dat wij als advocaten in Tilburg voor de maatschappij méér kunnen betekenen dan alleen het doen van zaken.

Nevenfuncties

Verschillende van onze advocaten stellen hun tijd en expertise beschikbaar, in het bestuur of in commissies van diverse maatschappelijke organisaties. Zie voor meer informatie hierover de persoonlijke pagina’s van onze advocaten.

 

Goede Doelen

KZO|O13 Advocaten sponsort diverse evenementen die geld inzamelen voor goede doelen. Bij de jaarlijkse autorally van de Tilburgse Kiwanis-vereniging staan kansen van jonge mensen, wensen van ernstige zieke kinderen en de weg voor kinderen van kansarm naar kansrijk centraal, o.m. via de Johan Stekelenburg Stichting. Sinds 2016 maakt KZO|O13 Advocaten deel uit van het Quiet 500 netwerk. Wij zetten ons in hiermee in om juridische expertise aan mensen te verlenen die hier niet vermogend genoeg voor zijn.

Ook via sportieve activiteiten probeert ons kantoor goede doelen te ondersteunen. Zo sponsoren wij de RoParun 2019, de estafetteloop van Parijs tot Rotterdam van meer dan 500km, waarbij teams op sportieve wijze geld ophalen ten behoeve van verschillende goede doelen. In 2018 zijn dat de volgende doelen.

De stichting Gijsje Eigenwijsje zet zich in voor een gratis weekje vakantie voor families met een terminaal ziek kind. Zo kan de familie vaak (triest genoeg) nog één keer onbezorgd van elkaar genieten. Ook hier wordt door KZO|O13 een bijdrage aan geleverd.

STEL EEN VRAAG AAN EEN ADVOCAAT

advocaat tilburg

Spoorlaan 460
Postbus 9150
5000 HD Tilburg

T 013 - 536 65 55

F 013 5368420
E info@kzoadvocaten.nl

Social media

Je kunt ons ook volgen op de normale social media kanalen:

echtscheidingsadvocaat

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.