013 - 536 65 55info@kzoadvocaten.nl

OVER ONS

Home > Over ons

MENSEN IN DE RECHTEN

Een advocaat is een meester in de rechten. Maar de mens er achter is net zo belangrijk. Daarom zijn de KZO advocaten meer: wij zijn mensen in de rechten. Dat komt terug in de manier waarop we onze zaken doen: professioneel en daadkrachtig, maar ook betrokken. Hard op de inhoud, zacht op de sfeer. Onze ervaring is dat zo’n aanpak het beste werkt.

Maak kennis met onze advocaten.

VOOR WELKE PROBLEMEN KUN JE TERECHT
BIJ ONS ADVOCATENKANTOOR?

KZO|O13 richt zich op vier rechtsgebieden, en die doen we goed.

VOOR WELKE PROBLEMEN KUN JE TERECHT BIJ ONS ADVOCATENKANTOOR?

KZO|O13 richt zich op vier rechtsgebieden, en die doen we goed.

ARBEIDSRECHT

Alles wat met personeel te maken heeft.

FAMILIE- EN ERFRECHT

Alles rond echtscheidingen en erfenissen.

ONDERNEMINGSRECHT

Alles wat gaat over conflicten tussen bedrijven.

MEDIATION

Een geschil oplossen zonder tussenkomst van de rechter.

Het doel is natuurlijk om een probleem zo snel mogelijk op te lossen met zo min mogelijk kosten. Soms is daarvoor een schikking het beste, andere keren moet je gewoon doorpakken. Als advocaat schatten wij de kansen en de risico’s in, zodat we een aanpak kunnen bedenken waar jij achter staat.

Denk je dat je vaker met een advocaat te maken gaat krijgen? Kijk dan eens of KZO|Direct een oplossing is.
Een abonnement voor alle eerstelijnshulp, met een vaste lage maandprijs.

Lees meer over onze specialisaties.

HOE GAAT DAT IN Z’N WERK?

Wij willen altijd eerst persoonlijk kennismaken voordat we gaan samenwerken. Daar hoort dus ook bij dat een eerste contact vrijblijvend is. Als je daarna met ons in zee gaat, maken we duidelijke afspraken waar je ons aan kunt houden. Een zaak doen we samen.

KERNWAARDEN

Een advocaat is een duizendpoot. Hij moet veel verschillende dingen goed kunnen doen. Bij ons springen drie kenmerken eruit, die wij niet voor niets onze kernwaarden noemen: betrokkenheid, professionaliteit en daadkracht.

CLIëNTENPORTAAL

Wij bieden onze cliënten de mogelijkheid om zorgvuldig hun dossier in te zien. Het cliëntenportaal bevindt zich in een goed beveiligde omgeving die toegang geeft tot cliëntgerelateerde informatie. Om in te loggen heb je een wachtwoord en gebruikersnaam nodig.

CLIËNTEN VERTELLEN

Wat zeggen cliënten over ons?
De meeste mensen vinden een advocaat 'via via', of door 'mond-tot-mond'-reclame. Wij vinden het dus belangrijk wat cliënten over ons zeggen.
Daarom na afloop altijd de vraag: 'Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt bij vrienden of familie?'.

Onze score: (8,8/10). Daar zijn wij trots op.

CLIËNTEN VERTELLEN

Wat zeggen cliënten over ons?
De meeste mensen vinden een advocaat 'via via', of door 'mond-tot-mond'-reclame. Wij vinden het dus belangrijk wat cliënten over ons zeggen.
Daarom na afloop altijd de vraag: 'Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt bij vrienden of familie?'.

Onze score: (8,8/10). Daar zijn wij trots op.

Over Toine Zegers:

'In Toine hebben wij een betrouwbare partner gevonden, die een cliënt als relatie behandelt. Een echt mensen mens. Dus mensen in de rechten in alle opzichten. Onze ervaring leert dat mensen zoals Toine binnen hun vakgebied erg zeldzaam zijn, maar gelukkig ze bestaan wel.
Toine is kordaat en heeft grip op de materie. Hij schakelt snel, is efficiënt en vooraf reëel in de haalbaarheid, waarbij wij altijd een juiste afweging tussen kosten versus baten meekrijgen.Toine is een goede sparringpartner en zijn brede kennis, ervaring en betrokkenheid geven altijd vertrouwen. Wij zullen geen andere keuze meer maken en bevelen Toine dan ook van harte aan.'

Over Leo van Osch

Ik heb Leo leren kennen als een zeer bevlogen man met het hart op de juiste plek. Zijn stijlvolle manier van benadering en aanpak heeft mij persoonlijk geraakt.
Leo is niet alleen creatief in beeld maar ook in geschrift. Het totaal pakket dat Leo ons heeft geboden, heeft ervoor gezorgd dat ik kan blijven geloven dat gerechtigheid nog steeds bestaat.

Over Mark Diebels:

'In mijn functie als hoofd HRM werk ik al jaren met Mark Diebels als advocaat. Ik heb Mark leren kennen als een zeer vakbekwame maar vooral ook menselijke advocaat. die zich betrokken toont en adequaat de verschillende opties en scenario's in "gewone mensen" taal aan je voorlegt en de keuze aan jezelf laat. Een advocaat die vooral naast je gaat staan. Ik beveel Mark zeer zeker aan als advocaat ook als aanvulling op de eigen juridische kennis als sparringpartner.'

Over Joost Buur:

'Joost is een inhoudelijke professional die tevens op een juiste wijze betrokken is bij zijn klanten en de vraagstukken die worden voorgelegd. Met een sterk inlevingsvermogen heeft Joost een aantal vragen vakkundig en goed opgelost. Oprecht een aanbeveling voor Joost en voor KZO|O13.'

Over Edwin Aerts

‘Via een contact kwam ik bij Edwin terecht. Uit het circuit vernam ik: “Een echte professional, de top in Tilburg in de advocatuur. Een bijter ook dus er helemaal voor gaat, en niet loslaat”. Ik had een flink dossier, maar Edwin haalde er precies de essentie uit. Ik was onder de indruk van je snelheid en manier van denken en handelen.’

STEL EEN VRAAG AAN EEN ADVOCAAT

advocaat tilburg

Spoorlaan 460
Postbus 9150
5000 HD Tilburg

T 013 - 536 65 55
F 013 - 536 84 20
E info@kzoadvocaten.nl

Social media

Je kunt ons ook volgen op de normale social media kanalen:

echtscheidingsadvocaat

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.