013 - 536 65 55 info@kzoadvocaten.nl

MR. L.N.J.B. (LEO) VAN OSCH (1957),
beëdigd in 1982

De mens achter de advocaat? Advocaat ben je eigenlijk altijd. Ook op momenten van ontspanning. Dus ook als ik achter mijn schildersezel sta en een lik verf aanbreng op een schilderdoek, kunnen mijn gedachten soms toch even afdwalen naar een dossier: "als ik die zin nu eens anders formuleer". Op momenten van ontspanning ontstaan niet zelden de beste ingevingen: even afstand nemen van het werk helpt daarbij. Als de ingeving ook na het opdrogen van de verf bruikbaar blijkt, is het helemaal mooi.

E-mail: l.vanosch@kzoadvocaten.nl

Opleiding

  • Rechtsgeleerdheid KUB 1982.
  • Juridische specialisatieopleiding familierecht 2010

Werkervaring

Advocatuur sedert 1982.
Werkzaam in de algemene praktijk. Aandachtsgebieden: geschillen over handelsnaam, auteursrecht en domeinnaam. (Echt)scheiding met accent op mediation en gemeenschappelijke verzoeken. Alimentatievraagstukken.

Rechtsgebiedenregister NOvA

Leo van Osch heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk
    • Burgerlijk recht
    • Erfrecht
    • Intellectueel eigendomsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Hobby’s

Schilderen en tekenen.

Specialisaties

NOVEX

Volg mij op LinkedIn

Cliënten vertellen

Wat zeggen cliënten over ons?
De meeste mensen vinden een advocaat ‘via via’, of door ‘mond-tot-mond’-reclame. Wij vinden het dus belangrijk wat cliënten over ons zeggen.
Daarom na afloop altijd de vraag: ‘Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt bij vrienden of familie?’.

Onze score: (8,8/10). Daar zijn wij trots op.

Over Leo van Osch

Leo ken ik al langer via het traditionele netwerken. Recentelijk heeft Leo mij ondersteund bij een verschil van inzicht. Met rust, zorgvuldigheid, geduld (zowel met mij als het traject) hebben we dit gezamelijk tot een goed einde weten te brengen. Het onderwerp was niet bepaald een standaard procedure, maar een combinatie van meerdere en verschillende invalshoeken. Uitermate tevreden, op naar de afronding.’

Over Leo van Osch

‘Ik heb Leo leren kennen als een zeer bevlogen man met het hart op de juiste plek. Zijn stijlvolle manier van benadering en aanpak heeft mij persoonlijk geraakt.
Leo is niet alleen creatief in beeld maar ook in geschrift. Het totaal pakket dat Leo ons heeft geboden, heeft ervoor gezorgd dat ik kan blijven geloven dat gerechtigheid nog steeds bestaat.’

STEL EEN VRAAG AAN LEO

advocaat tilburg

Spoorlaan 460
Postbus 9150
5000 HD Tilburg

T 013 - 536 65 55

F 013 5368420
E info@kzoadvocaten.nl

Social media

Je kunt ons ook volgen op de normale social media kanalen:

echtscheidingsadvocaat

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.