mr. L.N.J.B. van Osch

Zeg maar Leo.

Welkom bij KZO|O13 advocaten

Bij KZO|O13 Advocaten in Tilburg staan zes advocaten klaar om rechtshulp te verlenen aan het midden- en kleinbedrijf, grootbedrijf en particulieren. Bij voorkeur zó, dat procedures niet nodig zijn. Draait het toch uit op een procedure, dan hebben we ruime ervaring in de procespraktijk.

KZO Advocaten is een Tilburgs kantoor. Om dat te benadrukken hebben wij 'O13' toegevoegd: KZO|O13.

Advocaten

Rechtsgebieden

KZO|O13 is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

Daarnaast is uitgebreide kennis in huis van bijvoorbeeld medezeggenschap, contractenrecht, incasso's, huurrecht en intellectuele eigendomsrecht. Drie van onze advocaten zijn opgeleid voor alternatieve geschillenbehandeling waaronder echtscheidingsbemiddeling. Zit uw probleem er niet bij? Via ons netwerk is altijd een advocaat voor u te vinden.

Kantoornieuws

Workshop nieuw arbeidsrecht
Mark Diebels verzorgt in samenwerking met Van den Broek & Partners een workshop over het nieuwe arbeidsrecht. Centraal staat hoe een werkgever daar praktisch mee om moet gaan. Inschrijven kan via http://bptraining.nl/workshop-het-nieuwe-arbeidsrecht/.

HR-scan
KZO|013 Advocaten voert in samenwerking met een HR-specialist een kosteloze scan uit op uw HR-beleid. Door middel van deze HR-scan ziet u in één oogopslog welke aspecten van uw HR-beleid meer aandacht nodig hebben en welke aspecten reeds in orde zijn!

Kamervragen naar aanleiding van proefschrift Mark Diebels
Naar aanleiding van het proefschrift van mr. Mark Diebels en de uitzending van Nieuwsuur hierover, zijn kamervragen gesteld aan de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Lodewijk Asscher. Het antwoord op deze vragen vindt u hier. Meer informatie over de kamervragen en de antwoorden, vindt u hier.