mr.drs. G.A. Diebels

Zeg maar Mark.

Welkom bij KZO|O13 advocaten

Bij KZO|O13 Advocaten in Tilburg staan zeven advocaten klaar om rechtshulp te verlenen aan het midden- en kleinbedrijf, grootbedrijf en particulieren. Bij voorkeur zó, dat procedures niet nodig zijn. Draait het toch uit op een procedure, dan hebben we ruime ervaring in de procespraktijk.

KZO Advocaten is een Tilburgs kantoor. Om dat te benadrukken hebben wij 'O13' toegevoegd: KZO|O13.

Advocaten

Rechtsgebieden

KZO|O13 is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

Daarnaast is uitgebreide kennis in huis van bijvoorbeeld medezeggenschap, contractenrecht, incasso's, huurrecht en intellectuele eigendomsrecht. Drie van onze advocaten zijn opgeleid voor alternatieve geschillenbehandeling waaronder echtscheidingsbemiddeling. Zit uw probleem er niet bij? Via ons netwerk is altijd een advocaat voor u te vinden.

Kantoornieuws

KZO|O13 is per 1 juli 2013 verhuisd naar het adres Spoorlaan 460 in Tilburg.
Wij steunen het verzet van de Nederlandse Orde van Advocaten tegen nog verdergaande bezuinigingen op de gefinancierde rechtshulp.
Mark Diebels is geinterviewd voor het blad PW De Gids over ontwikkelingen in het arbeidsrecht. 

Workshop nieuw arbeidsrecht
Op 12 november 2014 organiseerde KZO|013 Advocaten samen met haar partner Factor Arbeid een workshop over het nieuwe arbeidsrecht. Deze presentatie kunt u hier terugvinden.

Presentatie WWZ                                                                                                                                                           Mark Diebels heeft samen met accountantskantoor Revap uit Best een presentatie gegeven. Hierbij de sheets waarin een aantal belangrijke zaken van het nieuwe arbeidsrecht worden uitgelegd.  

Webinar Juridische Valkuilen 2014
Mark Diebels heeft laatst Webinar Juridische Valkuilen 2014 verzorgd. De uitzending kunt u hier bekijken.

Hoe flexibel kun je nog zijn met je medewerkers in 2014?
Bovenstaande vraagstelling en nog vele andere vragen zijn aan bod gekomen in de ontbijt-bijeenkomst die KZO|013 Advocaten samen met dna360 op 18 maart jl. organiseerde. Hier vindt u de gegeven presentatie.